7 August 2013

Suasana Lumayan, BSP - Progress @ 27 Julai 2013

Total keseluruhan ada 4 blok...

2 blok yang mengadap taman tasik/HUKM naik lagi cepat berbanding 2 blok yang mengadap tasik kecik/KLCC.

2 blok baris kiri akan mengadap taman tasik Permaisuri/HUKM


2 blok yang masih rendah ni pulak mengadap tasik kecik/KLCC
 

view mengadap taman tasik Permaisuri/HUKM

view mengadap tasik kecik/KLCC
 
projek oleh developer danau lumayan yang baru siap dan dah bagi kunci sebelum bulan puasa lepas....Astana Lumayan Condominium
 

5 comments:

  1. salam, bleh tahu harga rumah lepas siap berapa? ade gambar lagi x? fb amir hamzah alias

    ReplyDelete
    Replies
    1. utk membuat anggaran kasar..boleh google iklan kondo astana lumayan untuk dijual sebagai perbandingan.... setakat ni harga seunit >rm4++k..

      Delete
    2. Brother Sham, 4++ untuk projek Astana or Suasana Lumayan? Just curious kalau nk purchase Suasana Lumayan bila dh siap nanti.

      Delete
    3. rege tu asking price utk Astana. untuk dapat harga anggaran, boleh guna harga per square feet (psf)...multiply kan je dengan luas kaki persegi rumah.

      Delete
  2. Assalam, untuk pengetahuan, unit di Suasana Lumayan dah pun boleh dijual secara subsale mulai sekarang.. sy merupakan salah seorang agent(CASAREALTY) di situ.. untuk keterangan lanjut, boleh hubungi saya di talian +6010-272 2179. :)

    ReplyDelete